VAR MED I VÅRA OLIKA EVENEMANG OCH ROA DIG MED OSS

KONSERT

Under året bjuds många konserter vid Skärva Herrgård, inomhus i den vackra majestätiska Kupolsalen och utomhus i vår stora engelska park. Artisterna och musiken skiftar ständigt, de bjuder på klassiska konserter såväl som svensk populärmusik och moderna trubadurvisor. Samarbetspartners hemsida  ”Musik på Skärva”.

EVENEMANG VARJE VECKA

Under sommarkvällarna träffas grupper i yoga, meditation, aikido och andra aktiviteter. Eller mejla oss här.

KONST, LÄRANDE OCH ANNAT

Konst, hälsa, vetenskap och ekologisk hållbarhet är några teman som ligger oss särskilt varmt om hjärtat. En fast utställning om den andliga vetenskapen, kosmologin, finns till beskådande i en av herrgårdens flyglar.

ORGANISERA DITT EGET EVENEMANG

Vill du anordna ett bröllop på Skärva Herrgård? En födelsedag nalkas, och du söker den perfekta platsen för din fest? Du är yogalärare och vill leda grupper i herrgården? Skapa ditt eget evenemang hos oss, i vår mötesplats. Konferenser, företagsevent, konserter. Du väljer själv. Vi har många olika rum, vår största och vackraste sal är Kupolsalen. Här finns utrymme för 140 sittplatser i biosittning och upp till 90 platser för sittande middag. Du är välkommen att hyra vårt eget ljudsystem med mikrofon, högtalare och dessutom, en flygel. På Solgården finns plats med tält i olika storlekar med utsikt mot vattnet. Kontakta oss vi berättar gärna mer om priser och arrangemang.